کفش طبی و استاندارد

نکاتی درباره کفش طبی استاندارد

چرم بهتر است، اما…

از گذشته های دور چرم بهترین ماده اولیه تولید کفش بوده است، چون علاوه بر استحکام و زیبایی از نظر بهداشتی نیز قابل اعتماد است، اما با توجه به روند رو به رشد جمعیت جهان و البته گرانبها بودن چرم و ورود مواد اولیه گوناگون به بازار تولید کفش، امروزه چرم های مصنوعی، انواع پلاستیک یا حتی پارچه به جمع مواد اولیه تولید کفش پیوسته است. با این حال به گفته پزشکان و متخصصان، بهترین ماده اولیه برای تولید کفش همان چرم است و در فصول گرم، پارچه. این در حالی است که مواد پلاستیکی یا همان چرم های مصنوعی جزو بدترین های تولید کفش طبی شناخته شده است بدترین هایی که امروز رایج ترین ها هستند.

داخلی یا خارجی؟

هرچند بسیاری معتقدند هنر دستان ایرانی هرگز نمونه ندارد و نمی توان کفش هایی به خوبی کفش های چرمی ایران در دیگر نقاط جهان به دست آورد، اما ظاهرا بازار مصرف گسترده جهان باعث شده برخی کشورها در این زمینه به صورت صنعتی وارد میدان شوند و با تولید انبوه، دل بسیاری را به تولیداتشان خوش کنند. اگرچه ایران خود تا چندی پیش تولیدکننده برتر در این زمینه بود، اما اکنون انواع و اقسام برندها و البته تولیدات پشت ویترین مغازه های خیابان های معروف کفش فروشی خودنمایی می کنند. به طور کلی اکنون کفش های تولیدی کشورهای چین، ترکیه، فلیپین، تایلند، ایتالیا و کره در کشورمان وجود دارد که در راس آنها تولیدات کشور چین قرار گرفته است.

در همین حال بسیاری از تولیدکنندگان کفش در کشورمان معتقدند تولیدات بی کیفیت چین در کوران سهل انگاری مسئولان، صنعت کیف و کفش کشورمان را زمینگیر کرده و از لحاظ بهداشتی نیز باعث ناراحتی برخی مصرف کنندگان شده است. بنابراین زیاد به خارجی بودن کفش ها توجه نداشته باشید چون تولیدات کشورمان همواره می تواند در صدر قرار گیرد.

تولیدات شرکتی و گارانتی

با توجه به کیفیت بالای کفش های دست دوز ایرانی بسیاری از تولیدکنندگان و فروشندگان معتقدند هرگز نمی توان تولیدات دست هنرمندان و صنعتگران ایرانی را با تولیدات شرکتی مقایسه کرد، اما با توجه به افزایش تقاضای خرید انواع محصولات خارجی در این زمینه معمولا افراد به خرید از برندهای معروف و شرکتی روی می آورند که در این زمینه علاوه بر کیفیت بحث گارانتی محصولات به میان خواهد آمد. این گارانتی ها معمولا از شش ماه تا یک سال برای بخش رویه و کفی کفش تعیین شده است که باید به آنها توجه داشته باشید.

دیابتی ها دقت کنند

یکی از معضلات افراد مبتلا به دیابت به وجود آمدن زخم هایی در اندامشان است که این ضایعه بیشتر در ناحیه پاها به وجود می آید؛ بنابراین افرادی که دچار این بیماری هستند باید بیشتر از دیگران به انتخاب کفش هایشان حساسیت داشته باشند تا اثرات این بیماری در پاهایشان تشدید نشود.

متخصصان در این زمینه می گویند کفش هایی که با چرم مصنوعی تولید می شود یا پلاستیکی هستند بدترین نوع کفش برای دیابتی ها بوده و باعث تشدید عوارض بیماری آنها می شود.

دلبندانتان را دریابید

ذوق گام برداشتن و راه رفتن کودکان در والدین آنچنان است که علاقه مند هستند با وسواس هر چه بیشتر برای آنها کفش بخرند و از اولین گام های دلبندشان لذت ببرند حال آن که پزشکان توصیه می کنند هرگز تا قبل از یک سالگی آنها برایشان کفش نخرید.در این زمینه توصیه می شود با توجه به ظرافت اندام کودکان بخصوص استخوان بندی پاهایشان کفش هایی با کفی محکم و رویه ای بسیار نرم و انعطاف پذیر استفاده کنید. در این باره نکته حساسی نهفته است که والدین می توانند با در نظر گرفتن آن حس اعتماد به نفس مناسبی به آنها هدیه بدهند؛ کارشناسان درباره این نکته می گویند بهترین راه القای حس اعتماد به نفس به کودکان، خرید کفش هایی با زیپ برای آنهاست چون بستن بند برای کودکان سخت و دشوار است و باعث دلزدگی آنها از کفش خواهد شد.همچنین در نظر داشته باشید پاهای ظریف دلبندان شما بسرعت رو به رشد است و باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشید و هر چهار ماه یکبار برای آنها کفش تازه ای با سایز مناسب خریداری کنید. در این زمینه صرفه جویی و البته اقتصادی فکر کردن هرگز جایگاهی ندارد، چون سلامت کودکان مستقیما تحت تاثیر قرار گرفته و در آینده مشکلاتی برایش به وجود خواهد آورد.

اما مشکل اصلی هنگام خرید کفش برای کودکان بحث اندازه و سایز مناسب آنهاست، چون خودشان نمی توانند در این زمینه شما را یاری کنند. باید با استفاده از راهکارهایی، سایز مناسب کودکان را به دست آورید. برای این موضوع هرگز به جمله این کفش جا باز می کند اعتماد نکنید و برای انتخاب مناسب، هر دو جفت کفش را همزمان پای کودکان کنید و اجازه دهید راه برود. در نهایت با زیر نظر گرفتن نحوه راه رفتن او دقت کنید پاهایش داخل کفش براحتی قرار گیرد و کفش از پای او خارج نشود. راهکار دیگر نیز این است که پس از این که کفش به پای کودکان رفت، انگشت کوچک دست خودتان را از پشت داخل کفش کنید این انگشت باید براحتی داخل کفش قرار گیرد که به معنی اندازه بودن کفش برای دلبندتان است.

نوک تیز و پاشنه بلند را فراموش کنید

براساس تحقیقات پزشکان کفش هایی که دارای پاشنه های بلند و نازک هستند برای سلامت خانم ها که بیشتر آنها به استفاده از این نوع کفش ها علاقه مند هستند بدترین نوع کفش است، چون مشکلات عمده ای در ستون فقرات ایجاد می کند که از ابتدایی ترین عوارض استفاده از این نوع کفش هاست. در عین حال نوک باریک کفش ها چه در بانوان و چه در مردان باعث انحراف و ناهنجاری های عمده ای در پنجه پاهایشان می شود.

صندل های تابستانی و مشکلاتش

گرمای تابستان باعث شده برخی برای رهایی از گرمای تابستان برای خرید صندل به فروشگاه ها مراجعه می کنند. حال آن که برای رهایی از گرما سلامت پاهایتان را به خطر می اندازید. اولین مشکل پس از استفاده طولانی از این نوع کفش های تابستانی آسیب زدن جدی به تاندون هاست و آسیب های مفاصل، ساق پا و کف پا نیز از پی آن می آید. متخصصان می گویند با توجه به ساختار اکثر صندل های تابستانی، این نوع کفش ها نمی توانند قوس کف پا را خوب پوشانده و در نتیجه باعث انتقال ضربه هنگام راه رفتن به ساق پا و زانو می شوند که دردهای مزمنی را به همراه خواهد داشت. این در حالی است که هرچه زیره صندل ها نازک تر باشد آسیب های جدی تری به ساختار بدن وارد می شود که بدترین آنها کمردردهای بسیار ناراحت کننده است. با این حال و به گفته متخصصان، برخی صندل های تابستان امروزه به صورت طبی تولید شده که می تواند بهترین انتخاب برای رهایی از گرمای تابستان شما باشد.

قبل از دست به جیب شدن برای خرید کفش طبی این نکات را رعایت کنید :

۱ ـ کفشی را انتخاب کنید که هنگام امتحان کردن آن بیشترین مطابقت را با فرم پاهایتان داشته باشد.

۲ ـ بهترین زمان خرید کفش هنگام عصر و غروب آفتاب است، چون در این زمان می توانید بهترین سایز را برای خودتان انتخاب کنید.

۳ ـ به اعداد مندرج به عنوان سایز کفش اطمینان نکنید، چون مهم ترین ملاک خودپای شماست.

۴ ـ به باز شدن سایز کفش تنگ امید نداشته باشید، چون ممکن است هرگز این اتفاق نیفتد.

۵ ـ کفش خوب باید انعطاف پذیر و سبک باشد.

۶ ـ هنگام امتحان کردن کفش هرگز پاشنه هایتان نباید داخل کفش بلغزد.

۷ ـ کفش هایی را که بیشتر از چهار سانت پاشنه دارد هرگز استفاده نکنید.

۸ ـ تفاوت میان سایز پای چپ و راست شما امری کاملا طبیعی است، بنابراین خوب به این موضوع دقت کنید.

۹ ـ کفش طبی لژدار مطمئن ترین کفش هاست.

۱۰ ـ هنگام انتخاب کفش طبی به یاد داشته باشید نوک انگشت شست شما باید حداقل یک سانت با جلوی کفش فاصله داشته باشد به صورتی که بتوانید انگشت خودتان را براحتی داخل آن تکان دهید.

۱۱ ـ هنگام امتحان کردن کفش برای انتخاب حتما جوراب بپوشید.

۱۲ ـ کفش تنگ، خارپاشنه، پینه، میخچه و دردهای مفصلی را برایتان به ارمغان می آورد.

۱۳ ـ هرگز تحت تاثیر گفته های فروشنده قرار نگیرید، بلکه به فرم پا و علاقه خودتان توجه داشته باشید.

۱۴ ـ چرم بهترین رویه کفش محسوب می شود، چون پوست پایتان براحتی تنفس می کند و به نوعی تهویه پا به خوبی انجام می شود.

۱۵ ـ به آستری داخل کفش خود دقت کنید تا مبادا درز یا دوخت داشته باشد چون واقعا از کرده خودتان پشیمان خواهید شد.

خرید کفش طبی بزودی از فروشگاه کیف دوز
برای تعمیر کفش طبی خود می توانید در کیف دوز ثبت سفارش کنید.

مقالات مرتبط

تعمیر چمدان

تعمیر چمدان تعمیر و تعویض دسته و دسته ترولی، پارگی و شکستگی بدنه، تعویض چرخ های چمدان، تعویض قفل رمز و باز کردن قفل رمز

مطالعه بیشتر »

تعمیر کفش

تعمیر کفش   هرگونه نیاز به تعمیر کفش اعم از دور دوزی، پارگی جلو یا پشت کفش، تعویض زیپ و سر زیپ، تعویض زیره، واکس

مطالعه بیشتر »

برند هرمس

داستان برند هرمس: ابر لوکسی که فقط ثروتمندان صبور را دوست دارد.     برند هرمس از برندهای ابَر لوکس جهان است که استراتژی بسیار

مطالعه بیشتر »

برند زارا

داستان برند زارا چگونه به یکی از بزرگ‌ترین برندهای پوشاک تبدیل شد؟   داستان زارا (ZARA)، یکی از ارزشمندترین برندهای پوشاک در جهان، از شهری

مطالعه بیشتر »
سبد خرید خروج